Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij geven speelgoed door aan mensen in Wageningen en omgeving die niet de financiële middelen hebben om speelgoed te kopen. Er zijn steeds meer mensen in Nederland die rond en zelfs onder de ...

WelzijnKinderen & JongerenArmoedebestrijding
Geen armoede
Deel
Help ons kinderen blij maken!

Help ons kinderen blij maken!

Structureel werk · 2–4 uur/week
Industrieweg 5b, 6702 DR Wageningen, Nederland
Ondersteunend werk
WelzijnKinderen & JongerenArmoedebestrijding
Geen armoede
Activiteit Delen
Speelgoedbank Wageningen
#79206
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Speelgoedbank/activiteiten/Help-ons-kinderen-blij-maken/79206 om je aan te melden

Contactpersoon

Bert Van de WeerdStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0646613270.

Samenvatting

Wees welkom bij de Speelgoedbank. Je helpt kinderen die leven in armoede. We bieden geluksmomentjes en ontvangen je met open armen.

Uitgebreide omschrijving

Het zou geweldig zijn als je zou willen helpen met het sorteren en schoonmaken van speelgoed. We willen graag dat kinderen heel en schoon speelgoed krijgen. Er is speelgoed voor jongens en meisjes en voor verschillende leeftijdsgroepen.


Steeds meer mensen moeten rondkomen van een klein budget. Speelgoed is geen eerste levensbehoefte, maar door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders!


Voor deze kinderen is een cadeau met hun verjaardag of een cadeautje met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Wij willen deze kinderen helpen en hun leven een klein beetje leuker maken!


Wij zamelen bruikbaar speelgoed in dat heel en compleet is en geven het door aan gezinnen in Wageningen en omstreken die van weinig geld rond moeten komen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Speelgoedbank Wageningen > Help ons kinderen blij maken!

Over Speelgoedbank Wageningen

Wij geven speelgoed door aan mensen in Wageningen en omgeving die niet de financiële middelen hebben om speelgoed te kopen. Er zijn steeds meer mensen in Nederland die rond en zelfs onder de armoedegrens leven. Wij willen de kinderen die met hun ouders, opa en oma of verzorgers bij ons komen blij maken met het speelgoed.