Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bij de speel-o-theek ben je van harte welkom voor het lenen van speelgoed, puzzels en gezelschapsspellen. Er is voor elk wat wils, voor iedereen van 0 tot 99 jaar, voor binnen en buiten. Spelen is ...

Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijnGeen armoede
Deel
Social Media Medewerker

Social Media Medewerker

Structureel werk · Flexibele uren
Wageningen, Gelderland, Nederland
Sociale mediaOndersteunend werkNederlands
Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Speel-o-theekWageningen
#65938
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Speel-o-theekWageningen/activiteiten/Social-Media-Medewerker/65938 om je aan te melden

Contactpersoon

Esther WillemsenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0651595916.

Samenvatting

Wil jij de Speel-o-theek ondersteunen op gebied van Social Media?

Uitgebreide omschrijving

De Speel-o-theek heeft een Website en een Facebook en Instagram pagina. We zoeken iemand die het leuk vindt om de bekendheid en vindbaarheid te vergroten.


We willen vooral ons bereik vergroten in de doelgroep waarvoor de Speel-o-theek opgesteld staat. Dus gezinnen met kinderen, maar ook grootouders, gastouders, enz.


Daarnaast zijn wij volledig afhankelijk van vrijwilligers voor alle taken. Het is dus belangrijk dat mensen die hun tijd willen inzetten op vrijwillige basis ons weten te vinden.


Lijkt het jou leuk hier een bijdrage aan te leveren? Dan nodig we je van harte uit contact op te nemen. Het is fijn als je zelf al kennis en affiniteit hebt met Social Media. De tijdsinvestering is flexibel en in overleg af te stemmen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De Speel-o-theek Wageningen bevindt zich in Wijkcentrum de Pomhorst.
Activiteit Delen

Over Speel-o-theekWageningen

Bij de speel-o-theek ben je van harte welkom voor het lenen van speelgoed, puzzels en gezelschapsspellen. Er is voor elk wat wils, voor iedereen van 0 tot 99 jaar, voor binnen en buiten. Spelen is voor jong en oud.