Navigatie overslaan
Wandel- en taalmaatje voor Egyptische moeder

Wandel- en taalmaatje voor Egyptische moeder

Structureel werk · 1–2 uur/week
Rooseveltweg 408a, 6707 GX Wageningen, Netherlands
Maatje & buddySociaal contactArabischNederlands
WelzijnKinderen & JongerenBuurt & omgeving
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen11 Duurzame steden en gemeenschappen
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Solidez Kind aan Huis
#76645
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Solidez-Kind-aan-Huis/activiteiten/Wandel--en-taalmaatje-voor-Egyptische-moeder/76645 om je aan te melden

Contactpersoon

Marri GeuskensStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0645664506.

Samenvatting

We zoeken een vrijwilliger die het leuk vindt om erop uit te gaan met deze kletsgrage moeder met haar twee jonge kinderen.

Uitgebreide omschrijving

Voor een lieve Arabisch sprekende moeder met twee jonge kinderen zijn we op zoek naar een vrijwilliger die met haar de Nederlandse taal kan oefenen. De moeder is veel thuis met de kinderen en vindt het fijn om samen met de vrijwilliger en haar kinderen te wandelen of naar een speeltuin in de buurt te gaan.


Vind jij het leuk om deze moeder te helpen met Nederlands praten en ook samen een frisse neus te halen, dan zijn we op zoek naar jou!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Solidez Kind aan Huis

Kind aan Huis biedt gezinnen ondersteuning door praktische hulp en vriendschap aan ouders met kinderen tot 15 jaar in de gemeente Wageningen.

Powered by Deed‌mob Tools ·