Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn het huis van de wijk Ons Huis. Inwoners kunnen binnen komen voor een kop koffie en een goed gesprek. We organiseren activiteiten, met name ook creatieve activiteiten. Ook ondersteunen we ...

Buurt & omgevingWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
Begeleider sport- en spelactiviteit

Begeleider sport- en spelactiviteit

Structureel werk · 1 uur/week
Harnjesweg 84, 6706 AV Wageningen, Nederland
SportActiviteiten begeleidenNederlandsOndersteunend werkSociaal contact
Buurt & omgevingWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Solidez Huis van de wijk Ons Huis
#51071
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Solidez-Huis-van-de-wijk-Ons-Huis/activiteiten/Begeleider-sport--en-spelactiviteit/51071 om je aan te melden

Contactpersoon

Maria van OsStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0651773961.

Samenvatting

Ben je sportief en heb je zin om een groepje mensen te begeleiden in sport en spel? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Uitgebreide omschrijving

Je bedenkt en begeleidt een sport- en spel activiteit. Dit kan zijn van sjoelen tot badminton. Vrije invulling is altijd mogelijk in overleg met de activiteitenbegeleider.


Het gaat om een laagdrempelige activiteit voor mensen met een achtergrond in de psychiatrie die nu stabiel zijn en meedoen aan de dagactivering (DACT). Jij enthousiasmeert hen om mee te doen aan de sport- en spelactiviteit.


We zoeken een of twee mensen die voor een langere periode 1 tot 2 uur per week op de dinsdagmorgen of middag deze activiteit zelfstandig gaan begeleiden. Natuurlijk word je goed ingewerkt door de sportbuurtwerker. De activiteitenbegeleiders zijn altijd aanwezig.


Heb je veel geduld en kun je goed enthousiasmeren? Ben je communicatief vaardig en vind je het een uitdaging om te werken met mensen met een rugzak? Dan ben je enorm welkom!Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Solidez Huis van de wijk Ons Huis > Begeleider sport- en spelactiviteit

Over Solidez Huis van de wijk Ons Huis

Wij zijn het huis van de wijk Ons Huis. Inwoners kunnen binnen komen voor een kop koffie en een goed gesprek. We organiseren activiteiten, met name ook creatieve activiteiten. Ook ondersteunen we inwoners met een goed idee voor de wijk.