Skip Navigation
Skip Sidebar
Siza

Siza

Non-profit

Over ons

Wij helpen mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk te leven.

Mensen met een beperkingZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
's Koonings Jaght zoekt vrijwilligers!

's Koonings Jaght zoekt vrijwilligers!

Taak · 2–4 uur
Arnhem, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleiden
Mensen met een beperkingZorgWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Siza
#51899
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Siza2/activiteiten/s-Koonings-Jaght-zoekt-vrijwilligers/51899 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Inzet SizaStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0883779171.

Samenvatting

Help jij mee met onze activiteiten? Aan de rand van Arnhem, in een bosrijke omgeving, ligt het prachtige park ’s Koonings Jaght,.

Uitgebreide omschrijving

Aan de rand van Arnhem, in een bosrijke omgeving, ligt het prachtige park ’s Koonings Jaght. Op dit park, dat onderdeel is van Siza, wonen en werken mensen met een verstandelijk of meervoudige beperking.


's Koonings Jaght zoekt vrijwilligers! In allerlei soorten, voor allerlei werkzaamheden en op allerlei locaties en dagbestedingscentra.

Heb jij een paar vrije uurtjes die je graag vrijwillig inzet? Heb je eigen vervoer of vind je het geen probleem om met de bus te reizen? Dan maken we heel graag kennis met je.


We zoeken vrijwilligers voor doordeweekse dagen en in de weekenden. Lijkt het je wat om te helpen bij een activiteit? Maak jij graag een wandelingetje met één van onze bewoners? Houd je van spelletjes spelen? Ben je een echte keukenprinses of muzikaal talent? We ontdekken graag samen met jou wat de beste plek voor jou is op 's Koonings Jaght zodat je echt van waarde kunt zijn.


Veel bewoners van 's Koonings Jaght hebben enige vorm van dagbesteding maar zijn ook enorm gebaat bij extra aandacht. Een kopje koffie drinken, een ommetje maken of even de krant samen doornemen kan al een wereld van verschil maken. De tijds investering hoeft niet veel te zijn. Een uurtje per week is al een welkome aanvulling.


Siza is trots op haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Arnhem Activiteiten > Siza > 's Koonings Jaght zoekt vrijwilligers!

Over Siza

Wij helpen mensen met een beperking zo zelfstandig mogelijk te leven.