Skip Navigation
Skip Sidebar
Schaak Vereniging Wageningen

Schaak Vereniging Wageningen

Club, vereniging of andere

Over ons

Wij zijn een schaakvereniging met diverse interne en externe schaakactiviteiten. Sinds een jaar of zes schaken we ook tweewekelijks op maandagavonden met bewoners in AZC de Leemkuil. Hiervoor zoeken ...

Deel
Schaken met asielzoekers

Schaken met asielzoekers

Structureel werk · Flexibele uren
Keijenbergseweg 10, 6705 BN Wageningen, Nederland
Sociaal contact
Vluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
Schaak Vereniging Wageningen
#78598
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Schaak-Vereniging-Wageningen/activiteiten/Schaken-met-asielzoekers/78598 om je aan te melden

Contactpersoon

Joost HooghiemstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0681900969.

Samenvatting

Schaken met bewoners in AZC de Leemkuil. Hiervoor zoeken we extra externe deelnemers met interesse in of uitgebreide kennis van het schaakspel.

Uitgebreide omschrijving

We schaken om de twee weken op maandagavonden van 20.00-21.45u. in de Leemkuil aan de Keijenbergseweg no. 10. De activiteit is zeer laagdrempelig en is gericht op het beleven van een gezellige activiteit en het hebben van een prettig wederzijds contact met bewoners van de Leemkuil.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Schaak Vereniging Wageningen

Wij zijn een schaakvereniging met diverse interne en externe schaakactiviteiten. Sinds een jaar of zes schaken we ook tweewekelijks op maandagavonden met bewoners in AZC de Leemkuil. Hiervoor zoeken we extra externe deelnemers met interesse in of uitgebreide kennis van het schaakspel.