Skip Navigation
Skip Sidebar
RijnIJssel

RijnIJssel

Onderwijsinstelling

Over ons

In de Internationale Schakelklas (ISK) leren jongeren die nieuw in Nederland zijn en nog geen Nederlands spreken de taal. Zij leren samen met andere jongeren Nederlands, maar ook rekenen en soms ook ...

Kwaliteitsonderwijs
Deel
Helpende handen in de klas bij nieuwkomers van de Internationale Schakelklas

Helpende handen in de klas bij nieuwkomers van de Internationale Schakelklas

Structureel werk · 3–20 uur/week · Start vanaf 19 sep 2023
Marijkeweg 5, 6709 PE Wageningen, Nederland
OnderwijsLezen & schrijvenNederlands
OnderwijsVluchtelingen & MinderhedenKinderen & Jongeren
Kwaliteitsonderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
RijnIJssel
#70296
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/RijnIJssel/activiteiten/Helpende-handen-in-de-klas-bij-nieuwkomers-van-de-Internationale-Schakelklas/70296 om je aan te melden

Contactpersoon

Ans SeegersStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0643426400.

Samenvatting

Jongeren uit andere landen in kleine groepjes helpen bij het leren van de Nederlandse taal in de Internationale Schakelklas.
lokaties in Arnhem en Wageningen.

Uitgebreide omschrijving

In de klas helpt u in een klein groepje met het leren van de Nederlandse taal aan gemotiveerde jongeren uit andere landen.


Ze zijn in de leeftijd tussen 16 en 19 jaar. De docent vraagt je om met een klein groepje te lezen, opdrachten te doen of te praten.


Reactie van een van onze vrijwilligers:

'Het doet me goed dat ik een steentje bij kan dragen aan het opbouwen van een hoopvolle toekomst voor jongeren die afschuwelijke dingen hebben meegemaakt.


Het geeft ook mijn eigen leven zin. Je wordt door zowel leerlingen als docenten op handen gedragen. Het werk houdt je jong van geest en je maakt deel uit van een dynamische omgeving'.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > RijnIJssel > Helpende handen in de klas bij nieuwkomers van de Internationale Schakelklas

Over RijnIJssel

In de Internationale Schakelklas (ISK) leren jongeren die nieuw in Nederland zijn en nog geen Nederlands spreken de taal. Zij leren samen met andere jongeren Nederlands, maar ook rekenen en soms ook wiskunde, soms ook Engels en kennis van de Nederlandse maatschappij.
Sport.