Skip Navigation
Skip Sidebar
Pro Persona

Pro Persona

Non-profit

Over ons

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners ...

Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Cliëntbegeleider op zondag in Wolfheze

Cliëntbegeleider op zondag in Wolfheze

Structureel werk · 3–4 uur/week
Wolfheze 2, 6874 BE Wolfheze, Netherlands
VervoerOndersteunend werkNederlandsActiviteiten begeleiden
Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Pro Persona
#45006
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Pro-Persona4/activiteiten/Kerkvrijwilliger-Wolfheze/45006 om je aan te melden

Contactpersoon

Hedser DijkstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0629003981.

Samenvatting

Gevraagd: helpende handen en een groot hart. Pro Persona zoekt kerkvrijwilliger in Wolfheze.

Uitgebreide omschrijving

Veel cliënten van Pro Persona Wolfheze vinden de viering op zondagochtend een waardevol moment. Ze beleven er bezinning, verdieping en verbondenheid. Ieder is er welkom zoals hij of zij is; de psychiatrische aandoening staat niet centraal. Elke week heeft de viering een ander karakter. Er is afwisseling tussen christelijk en humanistisch, altijd in een toegankelijke sfeer.


Het team geestelijke verzorging zoekt vrijwilligers ter ondersteuning. Als cliëntbegeleider begeleid je cliënten die slecht ter been zijn naar de viering of bezinningsbijeenkomst. Hoe werkt het? Samen met zo’n vijf anderen ben je eens in de zes weken aan de beurt, van 9.45 uur tot 12.00 uur. Je duwt mensen in rolstoelen, bent beschikbaar om hen tijdens de bijeenkomst te ondersteunen, en brengt hen de koffie weer terug naar de afdeling.


Veel kerkvrijwilligers ervaren het als dankbaar werk. Heb je interesse? Bel of mail even. Graag vertellen we meer, en nodigen je uit een zondagochtend vrijblijvend mee te lopen. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Wolfheze Activiteiten > Pro Persona > Cliëntbegeleider op zondag in Wolfheze

Over Pro Persona

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners.’