Skip Navigation
Skip Sidebar
Pro Persona

Pro Persona

Non-profit

Over ons

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners ...

Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Hulp bij het geven van kooktrainingen bij Pro Persona in Wolfheze

Hulp bij het geven van kooktrainingen bij Pro Persona in Wolfheze

Structureel werk · 3 uur/week
Wolfheze 2, 6874 BE Wolfheze, Netherlands
Koken & eten
Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Pro Persona
#37913
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Pro-Persona4/activiteiten/Hulp-bij-het-geven-van-kooktrainingen-bij-Pro-Persona-in-Wolfheze/37913 om je aan te melden

Contactpersoon

Hedser DijkstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0629003981.

Samenvatting

Hulp bij het geven van kooktrainingen op dinsdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur. Pro Persona Wolfheze Zin! Dagbesteding.

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving:

Bij Pro Persona in Wolfheze op onze afdeling Educatie van Zin! Dagbesteding geven we onder andere kooktrainingen. Cliënten kunnen er onder begeleiding leren koken.

Het gaat om begeleiden van twee groepen van maximaal 4 cliënten achter elkaar die zelfstandig een maaltijd leren koken. Dit doe je samen met één van onze medewerkers. Je helpt bij uitzoeken van nieuwe recepten voor de volgende week zoeken en besteld de ingrediënten hiervoor.

Functie-eisen:

Het leuk vinden om met onze cliënten om te gaan In kunnen leven in deze doelgroep Gevoel voor humor hebben. Betrouwbaar zijn. Kunnen koken voor en met een groep

Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Een prettige werkomgeving waar in je als vrijwilliger samenwerkt met professionals en cliënten die je inzet waarderen en daarvan kunnen genieten.

Wat maakt het werk de moeite waard?:

Het leuk vinden om te koken en bij te dragen aan de positieve gezondheid van onze cliënten die genieten door de aandacht die je aan hen besteedt en daardoor bijdraagt aan het herstel.

Werktijd:

Op dinsdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wolfheze Activiteiten > Pro Persona > Hulp bij het geven van kooktrainingen bij Pro Persona in Wolfheze

Over Pro Persona

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners.’