Skip Navigation
Skip Sidebar
Pro Persona

Pro Persona

Non-profit

Over ons

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners ...

Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Fotograaf voor cliëntenblad ProPersona Wolfheze

Fotograaf voor cliëntenblad ProPersona Wolfheze

Taak · 2–4 uur
Wolfheze 2, 6874 BE Wolfheze, Netherlands
Fotografie & filmOndersteunend werk
Welzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Pro Persona
#61053
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Pro-Persona4/activiteiten/Fotograaf-voor-clientenblad-ProPersona-Wolfheze/61053 om je aan te melden

Contactpersoon

Hedser DijkstraStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0629003981.

Samenvatting

Wilt u aan de slag als Fotograaf voor het cliëntenblad van Pro Persona?

Uitgebreide omschrijving

Maandelijks verschijnt in Wolfheze het blad ‘De Stamper’. In het blad staan verhalen over cliënten, medewerkers, ontwikkelingen op het Pro Persona park en in de samenleving. Het magazine wordt goed gelezen, door zowel cliënt, familie en medewerker.


Als redactie zijn wij altijd op zoek naar verbeteringen om dit vast te houden. Eén van de vlakken voor verbetering zijn de foto’s. Deze maken wij nu zelf, maar we missen zowel de apparatuur als expertise om dit naar een professioneler niveau te brengen. Wilt en kunt u ons maandelijks hierbij helpen? Dan komen we graag met u in contact.

We houden maandelijks een redactieoverleg. Hier mag u bij zijn, maar dit hoeft niet per se. Uit dit overleg vloeien de nieuwe onderwerpen voort voor het aankomende nummer. Aan u de taak om, waar nodig, bijpassende foto’s te schieten.


De foto’s zullen altijd bij ons op locatie gemaakt dienen te worden. Dit zal naar verwachting een paar uur per maand van uw tijd kosten.

Wanneer u dit ziet zitten, kunt u ook een cliënt die geïnteresseerd is in fotografie meenemen. Samen kunt u foto’s maken en hem of haar hierin coachen. Dit is echter geen vereiste voor deze vrijwilligersfunctie. 


Wat voor kennis of vaardigheden zijn nodig?

Kennis van fotografie. Eigen apparatuur (Adobe pakket is wel te gebruiken). Sociaal vaardig. Vertrouwelijk omgaan met privacygevoelige gegevens en beeldmateriaal.


Wat maakt het werk de moeite waard voor u als vrijwilliger?

U draagt bij aan het neerzetten van een prachtig blad, dat al ruim 25 jaar bestaat. Een blad, voor en door de cliënt, waar ze hun verhaal in kwijt kunnen en door worden geïnformeerd. Hiermee is het een mooi puzzelstukje in het leveren van optimale zorg en aandacht voor herstel. Bovendien krijgt u bij het maken van de foto’s te maken met boeiende mensen, zowel cliënten als medewerkers van Pro Persona.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wolfheze Activiteiten > Pro Persona > Fotograaf voor cliëntenblad ProPersona Wolfheze

Over Pro Persona

‘Met hart voor de zorg en verstand van behandelen, helpen we mensen met een psychische hulpvraag. Dat doen we bij voorkeur in nauwe samenwerking met het netwerk van de cliënt en andere zorgverleners.’