Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Het Kijk en Luistermuseum huisvest een textielwinkel uit de 19e eeuw, een schoolklas, en een agrarisch deel met landbouwwerktuigen (kijkdeel). Daarnaast een grote collectie mechanische ...

Kunst & cultuur
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Presentator en gastheer/vrouw

Presentator en gastheer/vrouw

Structureel werk · 0–8 uur/week
Kerkstraat 1, 6721 VA Bennekom, Netherlands
Gastheer/vrouwNederlands
Kunst & cultuur
Activiteit Delen
Kijk en Luistermuseum
#67597
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Kijk-en-Luistermuseum1/activiteiten/Presentator-en-gastheervrouw/67597 om je aan te melden

Contactpersoon

R. BeaujeanStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0318414629.

Samenvatting

Je houdt ervan om mensen een prettige tijd te bezorgen. Met plezier vertel je hen over wat er in het museum te beleven, te zien en vooral ook te horen is.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Vertellen over en demonstreren van de unieke mechanische muziekinstrumenten. Uitleg geven over de erfgoedcollectie en textiel- en kledingcollectie van het museum.


Gastheer/gastvrouw zijn, dat wil zeggen: mensen welkom heten, toegangsbewijzen verkopen, koffie en thee schenken, wegwijs maken in het museum, vragen beantwoorden, hand- en spandiensten verrichten en vooral plezier in het werk uitstralen.


Het museum werkt uitsluitend met vrijwilligers. Iedereen wordt intern opgeleid. Het museum ontvangt ruim 10.000 bezoekers per jaar. Onze gasten komen vaak als groep, bijvoorbeeld een reisgezelschap, een zangkoor, een groep senioren, maar ook een schoolklas. Daarnaast komt er ook veel individueel bezoek, zowel volwassen, als kinderen met hun (groot)ouders.


Wie zoeken we?

Je werkt graag in teamverband én je kunt zelfstandig werken. Gemiddeld ben je een halve tot een hele dag per week beschikbaar. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een voorwaarde evenals de bereidheid om te leren. Durven spreken voor groepen bezoekers.


Wat hebben we je te bieden?

Een gezellige sfeer. Werken met en voor anderen, waar je zelf plezier aan beleeft.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Werken met en voor anderen maakt je leven rijker.


Werktijd

13.30 tot 17.00 uur

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Bennekom Activiteiten > Kijk en Luistermuseum > Presentator en gastheer/vrouw

Over Kijk en Luistermuseum

Het Kijk en Luistermuseum huisvest een textielwinkel uit de 19e eeuw, een schoolklas, en een agrarisch deel met landbouwwerktuigen (kijkdeel). Daarnaast een grote collectie mechanische muziekinstrumenten (luisterdeel).