Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect ...

Sociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Lid commissie Fondswerving Markt 17

Lid commissie Fondswerving Markt 17

Structureel werk · 2–3 uur/week
Markt, Markt, Wageningen, Gelderland 6701 CX, Netherlands
LobbyingFondsenwerving
Buurt & omgeving
Activiteit Delen
Inloopcentrum Markt 17
#37889
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Inloopcentrum-Markt-17/activiteiten/Lid-commissie-Fondswerving-Markt-17/37889 om je aan te melden

Contactpersoon

Cilia ReerinkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0619021852.

Samenvatting

De commissie Fondswerving, ondersteunt het bestuur bij het vinden van sponsoren en bestaat in de ideale situatie uit 5 mensen.

Uitgebreide omschrijving

Zij zoeken actief naar fondsen die subsidie voor projecten kunnen verlenen.


Taakomschrijving:

De commissie schrijft de aanvragen voor subsidies en maakt de daarbij benodigde plannen. Ook wordt actief contact gezocht met bedrijven die Markt 17 financieel of in natura willen ondersteunen. Jaarlijks wordt één- of tweemaal een evenement georganiseerd, gericht op het vergroten van de naamsbekendheid van het inloopcentrum, het verstreken van het imago en het werven van donateurs. Voor deze werkzaamheden zoekt de commissie fondswerving versterking.


Functie-eisen:

De leden van de commissie hebben affiniteit met de doelstellingen en het werkveld van Markt 17 en zijn daarnaast geïnteresseerd in fondswerving.


Werktijd:

Als lid van de commissie heb je minimaal 2 uur per week tijd beschikbaar. Maar wanneer je meer tijd kunt besteden is dat ook zeer welkom.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Inloopcentrum Markt 17 > Lid commissie Fondswerving Markt 17

Over Inloopcentrum Markt 17

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect en gastvrijheid centraal staan.