Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect ...

Sociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Gastvrouw/gastheer dinsdag of woensdag of vrijdagmiddag

Gastvrouw/gastheer dinsdag of woensdag of vrijdagmiddag

Structureel werk · 0–3 uur/week
Markt, Markt, Wageningen, Gelderland 6701 CX, Netherlands
Receptie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Inloopcentrum Markt 17
#37788
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Inloopcentrum-Markt-17/activiteiten/Gastvrouwgastheer-dinsdag-of-woensdag-of-vrijdagmiddag/37788 om je aan te melden

Contactpersoon

Jantine Bastiani - van DijkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0618587206.

Samenvatting

Wij zoeken gastvrouwen en/of gastheren tijdens de middagdiensten op dinsdag-, woensdag of vrijdagmidag.

Uitgebreide omschrijving

In overleg wordt je één middag per week of eventueel per 2 weken ingeroosterd. Markt 17 is een laagdrempelige ontmoetingsplaats. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten, en/of samen kunt eten. Een plek waar geluisterd wordt en waar aandacht, respect en gastvrijheid centraal staan.


Taakomschrijving:

Ontvangen van bezoekers en contact met hen leggen. Een praatje maken en/of luisterend oor bieden. Koffie of thee aanbieden. Een goede sfeer handhaven (huisregels) waarin iedere bezoeker zich op zijn/haar gemak en veilig voelt. De bezoekersruimte netjes houden en het doen van allerlei hiervoor noodzakelijke praktische werkzaamheden.


Functie-eisen:

Je werkt volgens de visie van Markt 17: een open en dienstbare houding naar anderen. Geen veroordeling van het anders-zijn van de bezoeker. Ieder mag er zijn zoals zij/hij is. Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Kennis van Engels of andere talen zijn daarnaast ook welkom vanwege eventuele anderstalige bezoekers.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

Bij wijze van toerusting worden er cursussen Presentie aangeboden. De coördinator is aanspreekpunt voor vragen, en biedt coaching / begeleiding aan. Zowel in de wandelgangen als op afspraak. De coördinator wijst ook op diverse relevante cursussen en trainingen die plaatselijk worden georganiseerd. Incidenteel worden er vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. Hier ontmoet men collega-vrijwilligers en bespreekt men het werk samen. Er is voor vrijwilligers een collectieve ongevallen- en schadeverzekering geregeld door de gemeente Wageningen.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Onze vrijwilligers werken in een omgeving met veel gezelligheid en in een ontspannen sfeer. Vrijwilligers ontmoeten mensen, die zij normaal gesproken niet zo gauw zouden tegenkomen. Hierdoor is er de mogelijkheid om je sociale netwerk te verbreden. Het bieden van gastvrijheid en een luisterend oor is geen eenrichtingsverkeer: Aandacht en belangstelling ontvang je ook vaak terug van bezoekers.


Werktijd:

14:45 tot 18:00

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Inloopcentrum Markt 17 > Gastvrouw/gastheer dinsdag of woensdag of vrijdagmiddag

Over Inloopcentrum Markt 17

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect en gastvrijheid centraal staan.