Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect ...

Sociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deel
Gastheer/gastvrouw dinsdag-, woensdag- of vrijdagavond

Gastheer/gastvrouw dinsdag-, woensdag- of vrijdagavond

Structureel werk · 3 uur/week
Wageningen, Gelderland, Nederland
Sociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Inloopcentrum Markt 17
#62039
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Inloopcentrum-Markt-17/activiteiten/Gastheergastvrouw-dinsdag--woensdag--of-vrijdagavond/62039 om je aan te melden

Contactpersoon

Jantine Bastiani - van DijkStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0618587206.

Samenvatting

Wij zoeken voor onze openstelling van de avonden gastvrouwen en/of gastheren. Markt 17 is een laagdrempelige ontmoetingsplaats.

Uitgebreide omschrijving

Wij willen een plek bieden om op adem te kunnen komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt en waar aandacht, respect en gastvrijheid centraal staan. Wanneer dit u aanspreekt en u hieraan wilt meewerken zijn wij naar u op zoek!


Wat houdt het in?

Uw werkzaamheden bestaan uit ontvangst van bezoekers, contact met hen leggen. Een praatje maken en/of luisterend oor bieden. Koffie of thee aanbieden. Een goede sfeer handhaven waarin iedere bezoeker zich op zijn/haar gemak en veilig voelt. De bezoekersruimte netjes houden en het doen van allerlei hiervoor noodzakelijke praktische werkzaamheden.


Werkhouding

U werkt volgens de visie van Markt 17: een open en dienstbare houding naar anderen.


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

De coördinator is aanspreekpunt voor vragen, en biedt coaching / begeleiding aan. Zowel in de wandelgangen als op afspraak. De coördinator wijst ook op diverse relevante cursussen en trainingen die plaatselijk worden georganiseerd. Incidenteel worden er vrijwilligersbijeenkomsten georganiseerd. Hier ontmoet men collega-vrijwilligers en bespreekt men het werk samen. Er is voor vrijwilligers een collectieve ongevallen- en schadeverzekering geregeld door de gemeente Wageningen.


Wat maakt het werk de moeite waard?:

Onze vrijwilligers werken in een omgeving met veel gezelligheid en in een ontspannen sfeer. Vrijwilligers ontmoeten mensen, die zij normaal gesproken niet zo gauw zouden tegenkomen. Het bieden van gastvrijheid en een luisterend oor is geen eenrichtingsverkeer: Aandacht en belangstelling ontvang je ook vaak terug van bezoekers.


Werktijd:

17.45 uur - 21.00 uur

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Inloopcentrum Markt 17 > Gastheer/gastvrouw dinsdag-, woensdag- of vrijdagavond

Over Inloopcentrum Markt 17

Bieden van een plek om op adem te komen in het centrum van Wageningen. Een plek waar je andere mensen kunt ontmoeten. Een plek waar geluisterd wordt, waar samen gegeten wordt en waar aandacht, respect en gastvrijheid centraal staan.