Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

IVN Het Groene Wiel verzorgt al 40 jaar educatie over natuur, duurzaamheid en gezondheid. In Ede en Wageningen krijgen jaarlijks 24.000 kinderen en jongeren op school natuur- en milieueducatie van Het ...

Natuur & MilieuBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
KwaliteitsonderwijsLeven in het waterLeven op het land
Deel
 Vrijwilliger Het Groene Wiel

Vrijwilliger Het Groene Wiel

Structureel werk · Flexibele uren
Hendrikweg 14b, 6703 AW Wageningen, Netherlands
OnderwijsActiviteiten begeleidenBuiten
Natuur & Milieu
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenKlimaatactieLeven in het waterLeven op het land
Activiteit Delen
IVN, Het Groene Wiel
#78211
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/IVN-Het-Groene-Wiel/activiteiten/Vrijwilliger-Het-Groene-Wiel/78211 om je aan te melden

Contactpersoon

Hanneke AnbeekStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0317422041.

Samenvatting

Heb je zin om kinderen te begeleiden tijdens excursies en activiteiten op school of in de natuur? Wil je helpen bij projecten rondom duurzaamheid?

Uitgebreide omschrijving

Of help je graag achter de schermen bij de organisatie van educatie? Dan is IVN Het Groene Wiel iets voor jou!


Wat ga je doen?

Binnen het Groene Wiel kan jij verschillende activiteiten uitvoeren. Net wat bij jou past. Zodat wij nog meer voor Wageningen kunnen betekenen.


Het Groene Wiel laat kinderen de natuur beleven en biedt hen onvergetelijke natuurervaringen, stimuleert kinderen de natuur te ontdekken en te onderzoeken, ondersteunt basisscholen bij hun natuuronderwijs, ondersteunt o.a. de gemeente bij projecten rondom duurzaamheid en betrekt Wageningers bij hun leefomgeving.


Werktijd

In overleg

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > IVN, Het Groene Wiel > Vrijwilliger Het Groene Wiel

Over IVN, Het Groene Wiel

IVN Het Groene Wiel verzorgt al 40 jaar educatie over natuur, duurzaamheid en gezondheid. In Ede en Wageningen krijgen jaarlijks 24.000 kinderen en jongeren op school natuur- en milieueducatie van Het Groene Wiel. Via actieve lessen en programma’s ontdekken leerlingen hoe ze duurzame en gezonde keuzes maken voor nu en voor de toekomst. Daarnaast voert Het Groene Wiel projecten uit met andere doelgroepen, bijvoorbeeld een project met buurtbewoners gericht op een groene, gezonde en energiezuinige buurt.