Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Zorg
Goede gezondheid en welzijn
Deel
 Collectant Hersenstichting

Collectant Hersenstichting

Structureel werk · 2–5 uur/week
Maanweg 174, 2516 AB Den Haag, Netherlands
Fondsenwerving
Activiteit Delen
Hersenstichting Nederland
#78212
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Hersenstichting-Nederland3/activiteiten/Collectant-Hersenstichting/78212 om je aan te melden

Contactpersoon

Maarten de RuiterStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0644524645.

Uitgebreide omschrijving

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. De Hersenstichting maakt zich grote zorgen om een grote groep nieuwe hersenpatiënten als gevolg van het coronavirus. Dit komt omdat het virus tijdens én na de infectie op verschillende manieren schade aan de hersenen toebrengt. Schade waar de patiënt direct en op langere termijn de gevolgen van gaat ondervinden als ze niet de juiste zorg krijgen. De hersenstichting steunt onderzoek hiervoor! Kom collecteren, juist NU!


Wat ga je doen? 

Jij gaat collecteren in een of meer straten in Wageningen. We overleggen samen waar precies. De collecteweek is eind januari 2023. Je bepaalt zelf wanneer en hoe lang je gaat lopen in deze week. Je kan het ook samen met iemand doen. dat is wel zo gezellig. De Hersenstichting zet niet in op één aandoening, maar investeert breed in baanbrekende oplossingen die hersenaandoeningen helpen voorkomen, afremmen, of genezen. Nu en in de toekomst.


Wat vragen we van jou? 

Enthousiast en betrouwbaar.


Wat hebben wij jou te bieden? 

leuke attentie na afloop


Werktijd

Laatste week van januari Een aantal dagen in de collecteweek ergens tussen 17h en 20h (want dan zijin de meeste mensen thuis) bij een aantal adressen collecteren.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Den Haag Activiteiten > Hersenstichting Nederland > Collectant Hersenstichting

Over Hersenstichting Nederland

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.