Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De Cliëntenraad Samenleving heeft als doel de belangen te behartigen van alle burgers van Wageningen op het gebied van het Sociaal Domein. De Cliëntenraad is een onafhankelijke raad, die bestaat uit ...

ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel
 Lid Cliëntenraad Samenleving

Lid Cliëntenraad Samenleving

Structureel werk · Flexibele uren
Markt 22, 6701 CZ Wageningen, Netherlands
NederlandsOndersteunend werkAndersLobbying
ArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Cliëntenraad Samenleving Wageningen
#37847
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Clientenraad-Samenleving-Wageningen/activiteiten/Member-of-the-Client-Council-Society/37847 om je aan te melden

Contactpersoon

Secretaris CliëntenraadStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0620809676.

Samenvatting

Meepraten over gemeentelijk beleid en opkomen voor belangen van cliënten van de gemeente!

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Heb je een bijstandsuitkering? Of maak je langdurig gebruik van de wet maatschappelijke ondersteuning? of werk je via de WSW of via het doel-groepenregister? Of val jij of één van je kinderen onder de Jeugdwet? En wil je je graag sterk maken voor deze doelgroep(en)? Wil je meepraten over het gemeentelijk beleid? Heb je praktijk- of bestuurlijke ervaring of wil je die ontwikkelen? Heb je tijd en energie over? Kom dan de Cliëntenraad Samenleving Wageningen versterken! Er zijn nu vacatures.


Werktijd:

Vergaderingen zijn er één keer per maand (op donderdagmiddag). Daarnaast zijn er werkgroep overleggen, werkbezoeken en contacten met de achterban.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Cliëntenraad Samenleving Wageningen

De Cliëntenraad Samenleving heeft als doel de belangen te behartigen van alle burgers van Wageningen op het gebied van het Sociaal Domein. De Cliëntenraad is een onafhankelijke raad, die bestaat uit personen die cliënt zijn bij de gemeente Wageningen. Dus mensen die cliënt zijn via de Participatiewet, Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Wet Sociale Werkvoorzieningen of de Jeugdwet. De raad wordt voorgezeten door een onafhankelijke voorzitter en bijgestaan door een onafhankelijke secretaris.