Navigatie overslaan
Bestuurslid Alzheimer Trefpunt Wageningen

Bestuurslid Alzheimer Trefpunt Wageningen

Structureel werk · 3–4 uur/week
Flexibele locatie
Bestuur
OuderenMensen met een beperkingZorg
3 Goede gezondheid en welzijn
Activiteit Delen
Alzheimer Nederland
#81559
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Alzheimer-Nederland1/activiteiten/Bestuurslid-Alzheimer-Trefpunt-Wageningen/81559 om je aan te melden

Contactpersoon

Marja Jellesma-EggenkampStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] .

Samenvatting

Als bestuurslid heropen je samen met een ander bestuurslid het Alzheimer Trefpunt Wageningen, ondersteun je vrijwilligers en onderhoud je contacten.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Jouw primaire taak is om, samen met het huidige bestuurslid, ervoor te zorgen dat er in Wageningen zoveel mogelijk aandacht is voor mensen met dementie en kennis over omgang met dementie. Hierdoor draag jij, samen met de andere bestuursleden, een belangrijke steen bij aan een dementievriendelijkere samenleving. Je coördineert de heropening van het Alzheimer Trefpunt Wageningen, ondersteunt de vrijwilligers, onderhoud contacten binnen de gemeente en andere welzijnsorganisaties in Wageningen. Met name is een goed contact met Odensehuis Wageningen, Welsaam en project Wageningen dementievriendelijk en het bestuur van onze afdeling belangrijk.


Wat hebben we je te bieden?

Wat mag je van Alzheimer Nederland verwachten Je komt terecht in een warme, professionele organisatie en werkt samen met een groep van bevlogen en betrokken mensen. Iedereen werkt met ongekend enthousiasme voor hetzelfde doel. Dit doen we vanuit een goede basis, want we vinden het belangrijk dat jij met plezier aan de slag kunt. Zo bieden we voorlichting over dementie en diverse trainingen die aansluiten bij je functie. We organiseren netwerkbijeenkomsten tussen afdelingen en met collega’s op het landelijk kantoor en nemen we jouw stem in beleid serieus. Uiteraard vergoeden we reis- en onkosten en zijn praktische zaken zoals verzekeringen geregeld.



Per week kan de tijdsbesteding verschillen. Ga uit van ca. 4 uur per week.


Dus ben jij iemand die:

· Mensen met Dementie en hun mantelzorgers een warm hart toedraagt?

· Goed kan plannen en organiseren?

· De stuwende en verbindende kracht achter een groep vrijwilligers wil zijn?

· Een relevant netwerk heeft of het leuk vindt dit op te bouwen?

· Heb je circa 4 uur per week beschikbaar?

Dan is dit een functie die goed bij jou zou passen, En ook als je meer wilt weten dan we komen graag met je in contact!


Over Alzheimer Nederland | Veluwe Vallei Grebbe

Wij zetten ons vrijwillig in voor mensen met een vorm van dementie en hun naasten. Onze belangenbehartigers en voorlichters zorgen voor

bewustwording betreffende dementie bij gemeenten, (maatschappelijke) organisaties en scholen. Maandelijks organiseren wij Alzheimer Trefpunten en een Alzheimer Café in onze regio. Deze bijeenkomsten bieden praktische informatie, gezelligheid en lotgenotencontact. Alzheimer Nederland | Veluwe Vallei Grebbe is actief in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Wageningen en Veenendaal.

Activiteit Delen

Over Alzheimer Nederland

Door middel van Trefpunten (Alzheimercafe's/theehuizen) mensen met (beginnende) dementie en hun mantelzorgers/naasten ondersteunen.

Powered by Deed‌mob Tools ·