Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Het bestuur van Agrarische Natuur Vereniging (ANV) het Binnenveld bestaat uit agrariërs en in- en omwonenden van het Binnenveld. Voor het behoud van het Binnenveld als agrarisch natuurlandschap is het ...

Natuur & Milieu
Leven op het land
Deel
Vrijwilliger PR team van de ANV

Vrijwilliger PR team van de ANV

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 18 mrt 2024
6721 SP, Bennekom, Gelderland, Nederland
Sociale mediaLezen & schrijvenBuitenEvenement & festival
Natuur & Milieu
Leven op het land
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Agrarische Natuur Vereniging
#78337
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Agrarische-Natuur-Vereniging/activiteiten/Vrijwilliger-PR-team-van-de-ANV/78337 om je aan te melden

Contactpersoon

Christ ElstenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06-15170001.

Samenvatting

Wil jij ook graag dat het karakter van het Binnenveld behouden blijft? Help ons dan de zichtbaarheid van Ons Binnenveld te vergroten?

Uitgebreide omschrijving

Om lid te worden van het PR-team heb je vooral enthousiasme nodig voor één of meer van de volgende onderdelen:

·        Vind je het leuk om te organiseren? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken met de organisatie van diverse activiteiten, zoals Varken op de Leer, wandeltocht, workshop.

·        Ben je veel op sociale mediakanalen te vinden? Help ons dan met het bijhouden van onze Facebookwebsite en Instagram.

·        Hou je van het schrijven van stukjes en /of maken van foto’s? Kom ons dan helpen met het bedenken van content voor onze website, nieuwsbrief en lokale kranten.

·        Hou je van rondstruinen op streekmarkten? Kom ons dan helpen met een onze eigen kraam. Zo kunnen we bij evenementen of streekdagen laten zien wat het Binnenveld te bieden heeft. 


Werkwijze:

Het nieuw op te richten PR-team bestaat uit vrijwilligers die vanuit hun passie en/of expertise een PR-taak op zich nemen. Dat kan ook als duo of groep. Onder leiding van het bestuurslid communicatie komen we een paar keer per jaar met het hele team bij elkaar.


We hebben voor 2024/2025 een plan gemaakt met een mooie mix van PR-kanalen en activiteiten. Via onze PR- kanalen zoals de website, nieuwsbrief, Facebook (straks ook Instagram) en lokale kranten vestigen we de aandacht op wat we allemaal doen.


Zo willen we weer de eigen streekmarkt Varken op de Leer gaan organiseren, maar ook met een kraam op andere markten staan. De andere werkgroepen organiseren ook activiteiten, zoals workshops, lezingen, rondleidingen. Die kunnen we zo nodig bijstaan.


ANV Het Binnenveld biedt jou: een leuke club mensen die zich op allerlei manieren graag inzet voor het prachtige agrarische natuurlandschap en de bijbehorende biodiversiteit. We houden van doorpakken en dat het liefst buiten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Bennekom Activiteiten > Agrarische Natuur Vereniging > Vrijwilliger PR team van de ANV

Over Agrarische Natuur Vereniging

Het bestuur van Agrarische Natuur Vereniging (ANV) het Binnenveld bestaat uit agrariërs en in- en omwonenden van het Binnenveld. Voor het behoud van het Binnenveld als agrarisch natuurlandschap is het van belang dit prachtige gebied meer zichtbaar te maken als één geheel. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!