Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Het bestuur van Agrarische Natuur Vereniging (ANV) het Binnenveld bestaat uit agrariërs en in- en omwonenden van het Binnenveld. Voor het behoud van het Binnenveld als agrarisch natuurlandschap is het ...

Natuur & Milieu
Leven op het land
Deel
Bestuurslid Communicatie Agrarische NatuurVereniging

Bestuurslid Communicatie Agrarische NatuurVereniging

Structureel werk · 1–2 uur/week · Start vanaf 18 mrt 2024
6721 SP, Bennekom, Gelderland, Nederland
Lezen & schrijvenBuitenSociale mediaBestuurCoördineren
Natuur & Milieu
Leven op het land
1 plaats over.
Activiteit Delen
Agrarische Natuur Vereniging
#78369
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Agrarische-Natuur-Vereniging/activiteiten/Bestuurslid-Communicatie-Agrarische-NatuurVereniging/78369 om je aan te melden

Contactpersoon

Christ ElstenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 06-15170001.

Samenvatting

Is communicatie en jouw passie en voel je je betrokken bij het boerenbedrijf én de natuur? Wil je bestuurlijke ervaring opdoen, terwijl je het verschil maakt?

Uitgebreide omschrijving

Het bestuur van ANV Het Binnenveld komt om de 6 weken bij elkaar voor het uitzetten van de grote lijnen. De bestuursleden sturen elk een eigen werkgroep met vrijwilligers aan. Voor de communicatie zijn we bezig een PR-team op te richten (zie andere vacature).


Eén van de doelstellingen van de ANV is het zichtbaar maken van het Binnenveld als een geheel. Het promoten van streekproducten en recreatiemogelijkheden is daar een onderdeel van. De vernieuwde website en nieuwsbrief vormen daarbij onze belangrijkste communicatiekanalen. Daarnaast willen wij ook meer gebruik gaan maken van sociale media en lokale kranten.


Dit hebben we vastgelegd in ons PR-plan voor 2024/2025 waar het PR-team mee aan de slag gaat. Iemand moet natuurlijk het overzicht houden en het team aansturen. Daarvoor zoeken we jou!


Taken

•        Signaleren nieuwswaardige activiteiten en communicatiemogelijkheden

•        Aansturen PR-team van enthousiaste vrijwilligers

•        Eindredactie nieuwsbrief

•        Contactpersoon met website host en grafisch vormgever drukwerk.

 

ANV Het Binnenveld biedt jou: een enthousiaste club mensen die zich op allerlei manieren graag inzet voor het prachtige agrarische natuurlandschap en de bijbehorende biodiversiteit. We houden van doorpakken en werken samen om zo het verschil te maken.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Bennekom Activiteiten > Agrarische Natuur Vereniging > Bestuurslid Communicatie Agrarische NatuurVereniging

Over Agrarische Natuur Vereniging

Het bestuur van Agrarische Natuur Vereniging (ANV) het Binnenveld bestaat uit agrariërs en in- en omwonenden van het Binnenveld. Voor het behoud van het Binnenveld als agrarisch natuurlandschap is het van belang dit prachtige gebied meer zichtbaar te maken als één geheel. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig!