Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

VCW zorgt dat vluchtelingen vanaf dag 1 mee doen in de Wageningse samenleving. Door het doen van vrijwilligerswerk, maar ook sociale activiteiten, zoals voetballen en koffieochtenden in de stad ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke diensten
Deel

Vrijwilliger vrouwengroep AZC de Bosrandweg - maandagmiddag

Structureel werk · 1–3 uur/week
Scheidingslaan 1, 6704 PA Wageningen, Nederland
Activiteiten begeleidenCoördineren
WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Goede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderenVrede, justitie en sterke publieke diensten
Activiteit Delen
#Meedoen
#62487
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vrijwilligers-CentrumWageningen-MeeDoen/activiteiten/Vrijwilliger-vrouwengroep-AZC-de-Bosrandweg---maandagmiddag/62487 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Woon jij in Wageningen of omgeving? Doe mee aan de vrouwenmiddagen op AZC de Bosrandweg in Wageningen, ontmoet elkaar en leer van elkaar!

Uitgebreide omschrijving

Johanna en Nicole, twee vrouwen uit Wageningen en Bennekom zoeken vrouwen die 1 of 2 uur in de week vrij kunnen maken om vrouwen, die op dit moment in het AZC op de Keijenbergseweg of het AZC de Bosrandweg in Wageningen wonen, willen ontmoeten.


Op beide locaties vinden vrouwenmiddagen plaats waarbij verschillende activiteiten door de vrouwen zelf worden georganiseerd (wandelen, spelletjes spelen, handvaardigheid, Nederlands leren etc).


Als vrijwilliger ben je al waardevol door je aanwezigheid. Je hoeft geen Engels te spreken en wat je kunt bijdragen ontdek je onderweg.


Na aanmelding word je aan de appgroep van de Bosrandweg of Keijenbergseweg toegevoegd en bepaal je zelf hoe vaak je aanwezig kunt zijn. 

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > #Meedoen > Vrijwilliger vrouwengroep AZC de Bosrandweg - maandagmiddag

Over #Meedoen

VCW zorgt dat vluchtelingen vanaf dag 1 mee doen in de Wageningse samenleving. Door het doen van vrijwilligerswerk, maar ook sociale activiteiten, zoals voetballen en koffieochtenden in de stad. Daarnaast kunnen zij meedoen aan taallessen om zo meteen Nederlands te leren.