Navigatie overslaan
Hou jij van schrijven en sport?

Hou jij van schrijven en sport?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Bornsesteeg 4, 6708 PE Wageningen, Nederland
Lezen & schrijvenSociale mediaOndersteunend werkNederlands
Mensen met een beperkingSport & Recreatie
3 Goede gezondheid en welzijn10 Ongelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Sportclub WAAG
#82606
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Vereniging-sportclub-WAAG/activiteiten/Hou-jij-van-schrijven-en-sport-als-het-jou-uitkomt/82606 om je aan te melden

Contactpersoon

Anke VissermanStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0613035115.

Samenvatting

Help dan met sportclub WAAG een gezicht naar buiten toe te geven! We kijken er nu al naar uit je te ontmoeten!

Uitgebreide omschrijving

Activiteiten (in overleg met jou):

  • Content maken voor social media (er zijn fotografen)
  • Af en toe een persbericht schrijven
  • Meewerken aan een expositie
  • Teksten screenen van de nieuwe website
  • Het jaarboek maken


Meedoen in de maatschappij en sport hoort daarbij. Dit willen we als WAAG waarmaken. Dit inspirerende verhaal moet nog meer aandacht krijgen. WAAG is de enige plek in de hele regio waar mensen met een beperking die bij een andere club niet tot hun recht komen naar hartenlust kunnen sporten. Er is een grote keuze in sporten: zwemmen (in de Bongerd en in Renkum), tafeltennis bij vereniging SHOT, roeien bij de VADA en ga zo maar door.


Zo'n 140 mensen kunnen wekelijks even hun beperking vergeten door te ontspannen en genieten in het warme water maar ook door fanatiek te sporten met plezier.


Een paar keer per jaar komen alle leden en vrijwilligers bij elkaar tijdens de uitjes en feesten die we organiseren. De laatste keer stond in het teken van het Wilde Westen.


Via de Wageningse Vrijwilligersschool kan je gratis trainingen volgen. Ze hebben een voor- en een najaarsprogramma en huren professionele trainers in. Het doel is vrijwilligersorganisaties versterken met kennis en skills.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Sportclub WAAG

WAAG is een sport- en recreatievereniging voor mensen met een beperking. We zijn er voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, maar ook hebben we ervaring met deelnemers met niet aangeboren hersenletsel en autisme. WAAG organiseert verschillende activiteiten in Wageningen en wijde omgeving. De begeleiding tijdens en rondom de activiteiten wordt verzorgd door onze vrijwilligers. Waar nodig zorgt WAAG voor aangepaste materialen en hulpmiddelen. Zo kunnen alle deelnemers op een gezellige, sportieve en veilige manier sporten en ontspannen.

Powered by Deed‌mob Tools ·