Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De wereld een stukje mooier maken doen we samen in Wageningen. De community van Thuis is een verzameling van verschillende mensen die één ding gemeen hebben: We geloven dat wij een verschil kunnen ...

Buurt & omgevingSociale rechtvaardigheidWelzijn
Goede gezondheid en welzijnKlimaatactieDuurzame steden en gemeenschappen
Deel
Communicatievrijwilliger Nederlands Taalcafé

Communicatievrijwilliger Nederlands Taalcafé

Structureel werk · 1–2 uur/week
Vanuit huis
NederlandsMarketing & CommunicatieSociale mediaOntwerp
OnderwijsVluchtelingen & Minderheden
Ongelijkheid verminderen
1 plaats over.
Activiteit Delen
Thuis Wageningen
#61740
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Thuis-Wageningen/activiteiten/Communicatievrijwilliger-Nederlands-Taalcafe/61740 om je aan te melden

Contactpersoon

Nederlands Taalcafé Wageningen Stel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +3100000000000.

Samenvatting

Maak posters, flyers en social media posts in samenwerking met de andere vrijwilligers van het Nederlands Taalcafé Wageningen en het communicatieteam van Thuis

Uitgebreide omschrijving

In het Nederlands taalcafé oefenen we met het houden van gesprekken in het Nederlands. Elke week praten we over een ander thema.


Taakomschrijving:

Als communicatievrijwilliger maak je elke dinsdag of woensdag een social media post over het thema van het Nederlands taalcafé Wageningen van die week. Verder maak je eens in de zoveel tijd een poster of flyer. Daarnaast lijkt het ons leuk om korte video's te maken van mensen die uit eigen ervaring tips geven om je Nederlands te oefenen.


In het Nederlands taalcafé oefenen we met het houden van gesprekken in het Nederlands.

Iedereen die Nederlands wil leren is welkom. De Nederlands taalcafés vinden elke woensdagavond plaats. Elke bijeenkomst heeft een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld het nieuws, gezondheid of (vrijwilligers)werk. Daar praten we over, soms aan de hand van een korte video of afbeeldingen. Ook doen we vaak rollenspellen.

Ter plekke worden groepjes gevormd die ongeveer hetzelfde taalniveau hebben.


Wat neem je mee?

  • Creatief
  • Digitaal vaardig
  • Eenvoudig Nederlands kunnen schrijven
  • Kunnen samenwerken en zelfstandig kunnen werken


Wat heeft u de vrijwilliger te bieden?:

We komen vier keer per jaar als vrijwilligers bij elkaar om te praten over hoe het gaat en wat er beter kan. Verder biedt het communicatieteam van Thuis ondersteuning / materialen voor het maken van communicatie-uitingen.


Werktijd:

Elke week op dinsdag of woensdag. Daarnaast vier keer per jaar een bijeenkomst van de vrijwilligers om te bespreken hoe het gaat en wat er beter kan. Per maand gemiddeld 5 uur.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding
1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Thuis Wageningen

De wereld een stukje mooier maken doen we samen in Wageningen. De community van Thuis is een verzameling van verschillende mensen die één ding gemeen hebben: We geloven dat wij een verschil kunnen maken voor een duurzamere wereld.