Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Bij de speel-o-theek ben je van harte welkom voor het lenen van speelgoed, puzzels en gezelschapsspellen. Er is voor elk wat wils, voor iedereen van 0 tot 99 jaar, voor binnen en buiten. Spelen is ...

Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
Ongelijkheid verminderenGoede gezondheid en welzijnGeen armoede
Deel
Medewerker Uitleen

Medewerker Uitleen

Structureel werk · 3-4 uur/maand
Wageningen, Gelderland, Nederland
Kinderen & JongerenWelzijnSport & Recreatie
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Speel-o-theekWageningen
#47004
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Speel-o-theekWageningen/activiteiten/Medewerker-Uitleen/47004 om je aan te melden

Contactpersoon

Esther WillemsenStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of 0651595916.

Samenvatting

Sta jij klaar voor onze leden op vrijdagavond of zaterdagochtend voor het uitlenen en innemen van speelgoed?

Uitgebreide omschrijving

Elke vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur en zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur is de Speel-o-theek geopen. Leden kunnen dan hun speelgoed komen lenen en inleveren. Elk kwartaal wordt aan de vrijwilligers de beschikbaarheid opgevraagd en kun je aangeven wanneer je wilt werken. Je wordt gemiddeld één keer per drie weken ingeroosterd.


Als vrijwilliger ben je een half uur van te voren aanwezig om voorbereidingen te treffen en gereserveerd speelgoed klaar te zetten. Tijdens de openingstijden sta je onze leden te woord, neem je het speelgoed in en controleer je of alles compleet en netjes is. Je checkt het speelgoed dat meegenomen wordt uit. Dit en eventuele administratieve handelingen verwerk je direct in ons online uitleensysteem.


Ook nieuwe leden heet je welkom en help je eventueel bij het aanmelden. Natuurlijk is er ook tijd voor het maken van een praatje. Er is altijd een sleutelverantwoordelijke aanwezig met ervaring. Aan het einde van de opening help je mee alles opruimen en weer afsluiten.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De Speel-o-theek Wageningen bevindt zich in Wijkcentrum de Pomhorst.
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Speel-o-theekWageningen

Bij de speel-o-theek ben je van harte welkom voor het lenen van speelgoed, puzzels en gezelschapsspellen. Er is voor elk wat wils, voor iedereen van 0 tot 99 jaar, voor binnen en buiten. Spelen is voor jong en oud.