Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij zijn het huis van de wijk Ons Huis. Inwoners kunnen binnen komen voor een kop koffie en een goed gesprek. We organiseren activiteiten, met name ook creatieve activiteiten. Ook ondersteunen we ...

Buurt & omgevingWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Deel

Welke kwaliteit zet jij in voor onze buurtlunch?

Structureel werk · Flexibele uren
Harnjesweg 84, 6706 AV Wageningen, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleidenVervoerKoken & etenCoördinerenMaatje & buddySociaal contact
Buurt & omgevingWelzijn
Geen armoedeGoede gezondheid en welzijnOngelijkheid verminderen
Activiteit Delen
Solidez Huis van de wijk Ons Huis
#62994
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/Solidez-Huis-van-de-wijk-Ons-Huis/activiteiten/Welke-kwaliteit-zet-jij-in-voor-onze-buurtlunch/62994 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Welke kwaliteit heb jij in huis om de buurtlunch tot een succes te maken? organiseren, koken, kletsen, luisteren, vervoer, betrokkenheid, humor, muziek enz..

Uitgebreide omschrijving

Ben of ken jij iemand die koken niet alleen een leuke hobby vindt, maar ook vaak voor groepen kookt? Of vind je het leuk om roosters te maken? Of help jij ons aan die leuke tafeldame/tafelheer? Of weet jij wie het heerlijk vindt om mensen te verbinden en ze kan oppikken om samen naar de activiteiten te komen? Omdat de drempel voor mensen soms te hoog is om zelfstandig buitenshuis te komen. Meld je aan of stuur ons je gouden tip!!


We zoeken o.a. mensen die willen coördineren, mensen voor in de keuken, mensen die gezellig kunnen kletsen en luisteren naar de bezoekers aan de tafels en we zoeken ook mensen die het vervoer en ondersteuning van de aller kwetsbaarste willen verzorgen. Zodat ook zij in de gelegenheid zijn om hierbij te kunnen zijn. Maar we zoeken vooral wat bij jou past en waar jij blij van wordt om deze ontmoeting en samenzijn met elkaar te realiseren voor onze doelgroep.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > Solidez Huis van de wijk Ons Huis > Welke kwaliteit zet jij in voor onze buurtlunch?

Over Solidez Huis van de wijk Ons Huis

Wij zijn het huis van de wijk Ons Huis. Inwoners kunnen binnen komen voor een kop koffie en een goed gesprek. We organiseren activiteiten, met name ook creatieve activiteiten. Ook ondersteunen we inwoners met een goed idee voor de wijk.