Skip Navigation
Skip Sidebar
SKV

SKV

Non-profit

Over ons

Bij SKV mag je samen sportief plezier maken, kun je op jouw eigen niveau ontwikkelen als voetballer hebben wij oog voor zowel jouw sportieve en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Bij SKV kun je ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenBuurt & omgeving
Goede gezondheid en welzijnDuurzame steden en gemeenschappenOngelijkheid verminderen
Deel
 Trainer Coach JO 19-2 en MO 17-1

Trainer Coach JO 19-2 en MO 17-1

Structureel werk · 4–6 uur/week
Zoomweg 4, 6704 PE Wageningen, Netherlands
Activiteiten begeleidenJeugdwerkNederlands
Sport & Recreatie
Goede gezondheid en welzijn
Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
SKV
#55486
Scan me of ga naar www.vcwageningen.nl/o/SKV/activiteiten/Trainer-Coach-JO-19-2/55486 om je aan te melden

Contactpersoon

Dick van KleefStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via [email protected] of +31 0653420606.

Samenvatting

De kandidaat gaat deel uitmaken van de SKV Voetbal Academie om genoemd team te trainen en op zaterdag te coachen.

Uitgebreide omschrijving

Ook wordt de trainer coach ingezet om trainers en ouders van de lagere teams te begeleiden bij trainingen. Kennis delen en opleiden is bij SKV een belangrijk onderdeel van onze grote jeugdafdeling. SKV heeft ondertussen meer dan 1.000 leden en beschikt over een prachtige accommodatie en goede trainingsfaciliteiten.


Wat ga je doen?

Twee maal in de week training geven en wedstrijddagen coachen (trainingsdagen/tijden bespreekbaar). De kandidaat beschikt over tactische/technische inzicht en heeft discipline, waarden en normen hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van de SKV Voetbal academie, je wordt ook ingezet bij de begeleiding van jonge trainers.


Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainers die in het trainersvak wil groeien. Ambitieus, representatief en beschikt over een geldige verklaring van goed gedrag. Is in het bezit van trainersdiploma junioren (pre).


Wat hebben we je te bieden?

Een passende vergoeding, die past bij deze functie en SKV wil investeren in de kandidaat en de mogelijkheid bieden om cursussen te volgen op kosten van SKV in een uitstekend klimaat om spelers op te leiden en te ontwikkelen maar ook jezelf te ontwikkelen. Er is bij gebleken geschiktheid een mogelijkheid om als Trainer Coach door te groeien binnen onze organisatie.


Wat maakt het werk de moeite waard?

Werken met jonge mensen die graag beter willen gaan voetballen en als een team willen trainen en wedstrijden spelen.


Werktijd:

in overleg

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vacature is verlopen Je kan hier andere vacatures vinden.
Activiteit Delen
Wageningen Activiteiten > SKV > Trainer Coach JO 19-2 en MO 17-1

Over SKV

Bij SKV mag je samen sportief plezier maken, kun je op jouw eigen niveau ontwikkelen als voetballer hebben wij oog voor zowel jouw sportieve en ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Bij SKV kun je lekker voetballen in een vertrouwde omgeving bij een prettige sfeer. SKV is een vereniging waar iedereen welkom is.
We zoeken een goede balans tussen prestatief en recreatief voetbal. Iedereen moet op zijn/haar eigen niveau met plezier kunnen voetballen.
Wij bieden een omgeving waar jong en oud elkaar helpen om samen beter te worden, samen successen te behalen, en samen plezier te maken. SKV ondersteunt je om je als voetballer te ontwikkelen. Ondertussen draag je ook een steentje bij aan de vereniging.
Ons SKV
Een echte blauw-witte SKV-er is respectvol, bescheiden, gemoedelijk en sociaal; ongedwongen, gezellig en enthousiast.
Het is gezellig bij SKV, met zichtbaar terugkerende, jaarlijkse activiteiten.
Onze kernwaarden:
De kernwaarden beschrijven waar SKV voor staat en wat we willen uitstralen naar anderen. Het zijn dé principes van waaruit wij werken. Welkom: We zijn er trots op dat we met senioren, vrouwen, jongens, meiden én G-voetbal, de grootste & meest diverse vereniging in de regio zijn. Iedereen is hier welkom om mee te doen.
Ambitie: Wij doen ons uiterste best om succesvol te zijn in onze voetbalprestaties, in sportiviteit en respect, in onze sfeer, en in onze maatschappelijke rol.
Plezier: Wij willen dat iedereen plezier heeft binnen onze vereniging, onze jeugdleden, senioren, vrijwilligers, ouders, selectieteams, en recreanten.
Positief: Door te kijken naar wat er lukt, willen wij een positieve vereniging zijn met aandacht voor de grote én kleine successen.
SKV kernkwaliteiten
De Kernkwaliteiten beschrijven waarin wij bij SKV (willen) uitblinken. Sommige van deze kwaliteiten hebben we al in huis, anderen hebben nog verdere ontwikkeling nodig. Maar in de kern zijn ze aanwezig, daar zijn we van overtuigd.
Ontwikkelen: Wij willen dat jij je binnen SKV zich kunt ontwikkelen: als voetballer, als vrijwilliger, en als persoon.
Samen: Samenwerken tussen jong en oud, tussen leden en vrijwilligers, tussen ouders en staf, tussen SKV en sponsors, en met maatschappelijke organisaties en bedrijven, daar gaan we voor. We zijn ervan overtuigd dat we samen meer bereiken.
Organiseren: Wij doen ons best om onszelf transparant en helder te organiseren, met transparante plannen, rollen en verantwoordelijkheden, verwachtingen, informatievoorziening, en communicatie.
Betrokkenheid: Wij investeren in het contact met ouders, sponsors, nieuwe leden, om te kunnen bouwen op een vertrouwd, breed en betrokken SKV netwerk dat de vereniging ondersteunt en gelijktijdig verrijkt.